برخی رسانه‌ها ابزار معاملاتی ترامپ هستند

صالح اسكندری كارشناس‌رسانه گفت: آكسیوس بیش از آنكه رسانه باشد، بیشتر شبیه بنگاه معاملاتی است.

1405/03/13
|
09:35
|

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو ایران، صالح اسكندری كارشناس‌رسانه در برنامه تا پای جان برای ایران به حضور خیابانی مردم اشاره‌كرد و گفت:در شهریور 1320 وقتی متفقین وارد ایران شدند و شهرها را بمباران كردند؛ رادیو بی‌بی‌سی در پیامی مخاطبان را به شنیدن اخبار خود فراخواند.

وی افزود:در آن روزها كه مردم گوش این شبكه سپردند به جز قعطی، اشغال، تحقیر و پایمال‌كردن عزت ایران چیز دیگری ندیدند.

اسكندری تصریح كرد:امروز هر چند فضا تغییر یافته و دنیا از امواج رادیویی به سمت شبكه‌های اجتماعی و هوش مصنوعی نقل مكان كرده، اما رویكرد و ماموریت‌ها همان است.

این كارشناس‌رسانه ماموریت این رسانه‌ها را توجیه جنایت، فریب افكار عمومی و شكستن اراده‌‌ها دانست و خاطر نشان كرد:در جنگ رمضان بی‌بی‌فارسی با پخش گزارش ساختگی دنیا را به واكنش واداشت، این واكنش‌ها سرانجام به اصلاح گزارش منجر شد.

صالح اسكندری گفت:حمله آمریكا و اسراییل در نخستین روز جنگ به مدرسه‌ای در میناب و شهادت 168 دانش‌آموز واكنش‌های زیادی را در سطح دنیا به همراه داشت.

وی به شبكه آكسیوس اشاره كرد و یادآور شد:این رسانه بیش از آنكه رسانه باشد بیشتر شبیه بنگاه معاملاتی است.

دسترسی سریع