تبلور انقلاب در برنامه های گروه فرهنگ و اندیشه رادیو ایران
گروه فرهنگ و اندیشه رادیو ایران به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی به تهیه آیتم هایی با موضوعات متفاوت می پردازد
به گزارش شبكه رادیویی ایران گروه فرهنگ و اندیشه این شبكه رادیویی به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی به تهیه آیتم هایی با این موضوع می پردازند.
علاوه بر این، كافه هنر سه جشنواره مهم فجر، موسیقی، تئاتر و فیلم را به صورت زنده پوشش می دهد و اختتامیه این سه جشنواره را به صورت مستقیم روانه آنتن خواهد كرد
برنامه های «راه  شب های» جمعه و چهارشنبه بهمن ماه كه در ساعت 30:00  بامداد پخش می شود ،در بخش های گزارش و آیتم های خود  به موضوع« دستاورد های انقلاب اسلامی» و« انقلاب شكوهمند» در چهلمین سالگرد آن خواهند پرداخت. 
همچنین «كافه هنر»از(شنبه تا چهارشنبه)كه ساعت  15:50 الی 16:30پخش می شود با تهیه  آیتمهای  ادبیات انقلاب اسلامی وگزارش از فعالیتهاو برنامه های بزرگداشت چهلمین سالگرد انقلاب وانعكاس آن در هنرهای نمایشی (سینما ، تئاتر ) هنرهای تجسمی و عكاسی خواهند پرداخت كه این امر با حضور كارشناسان  هر حوزه و هر بخش بررسی خواهد شد .  
«خیابان ایران»  نیز كه (جمعه ها ساعت  12:15) پخش می شود،دربرنامه دوازدهم بهمن خود  آیتم «خاطرات ملی و موج ملی» به این موضوع می پردازد
برنامه ی پلاك 8 كه از (شنبه تا چهارشنبه  ساعت :13:25  الی 14)  پخش می شود ،  در بهمن ماه به آیتم ها و موضوعاتی با عنوان دستاورد های فرهنگی و هنری انقلاب و برایند آن در ادبیات تئاتر و سینما و موسیقی و دیگر هنرها  خواهند پرداخت همچنین به موضوع و آیتم هنرمندان شاخصی كه در عرصه ی های  عكاسی،  ثبت لحظات انقلاب را بر عهده داشتند می پردازند به نقش مردم پرداخته خواهد شد و همچنین آیتمی در خصوص  تاثیر گذاری شخصیت های انقلاب در دفاع مقدس  .
عندلیب تنها برنامه تخصصی موسیقی رادیو كه  (پنجشنبه ها ساعت 22:05 پخش می شود ) به موسیقی های انقلابی می پردازد.)
برنامه ی فرهنگ مردم كه  (جمعه ها 21:30)پخش می شود در برنامه  
(سیزدهم بهمن) خود  در ایتم گردشگری در ایران و وحدت اقوام ایرانی  ،و در برنامه  بیستم بهمن خود به ترانه های محلی مربوط به هویت ملی و موسیقی حماسی  می پردازد. 
گلبانگ كه از  ( شنبه تا پنجشنبه ساعت 15)  پخش می شود در ایام الله دهه فجر به موسیقی و نغمات آیینی و حماسی و انقلابی می پردازد





