رادیو ایران در جشنواره «نانو و رسانه» برای چهارمین سال متوالی درخشید
سمیه رنجكش و راضیه حسینعلی از رادیو ایران در جشنواره «نانو و رسانه» خوش درخشیدند.
ستاد نانو هر سال بر اساس ارزیابی عملكرد رسانه ها اقدام به برگزاری جشنواره «نانو و رسانه» و تجلیل از «رسانه های برتر» و «آثار برتر» می كند.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، سمیه رنجكش و راضیه حسینعلی در جشنواره «نانو و رسانه » امسال حائز رتبه شدند.
راضیه حسینعلی برای چهارمین سال متوالی در این جشنواره صاحب مقام شد. وی با اثر «نانو و صنعت اسباب بازی» كه بررسی طرح های خلاقانه در حوزه تولید اسباب بازی با كمك فناوری نانو بود، رتبه دوم آثار رادیویی را دریافت كرد.
سمیه رنجكش هم در برنامه «سلام صبح بخیر» در یك پروند ویژه به معضلات و چالش های كم آبی و نقش فناوری نانو در صرفه جویی پرداخته است. سمیه رنجكش به صورت مشترك با محسن رسولی از رادیو جوان رتبه اول آثار رادیویی را دریافت كرد.
گفتنی است مراسم امسال با توجه به شیوع ویروس كرونا و برای حفظ دستورالعمل های بهداشتی به صورت برخط از صفحه مجازی ستاد نانو دوشنبه 27 مرداد ساعت 15:30 پخش خواهد شد.