گلستان جزو استان‌های مستعد ایران است

رییس اتاق بازرگانی استان گلستان گفت: با تولید 5 میلیون تن محصول از تامین‌كنندگان اصلی امنیت غذایی كشور را داریم.

1405/04/28
|
13:35
|

رییس اتاق بازرگانی استان گلستان گفت: با تولید 5 میلیون تن محصول از تامین‌كنندگان اصلی امنیت غذایی كشور را داریم.

به گزارش شبكه رادیویی ایران، امیر یوسفی رییس اتاق بازرگانی استان گلستان در برنامه ایران‌ما به توانمندی‌های اقتصادی و بازرگانی این استان اشاره كرد و گفت:استان گلستان با برخورداری از شرایط اقلیمی متنوع جزو استان‌های مستعد در تولید محصولات كشاورزی است.

وی با بیان اینكه استان گلستان با تولید 5 میلیون تن محصول از تامین‌كنندگان اصلی امنیت غذایی كشور است افزود:این منطقه در تولید گوشت قرمز، مرغ و دانه‌های روغنی و توتون مقام اول را دارد.

یوسفی خاطر‌نشان‌كرد:این استان در تولید برنج،گندم، مركبات مقام سوم را در كشور دارد.

رییس اتاق بازرگانی استان گلستان تاكید‌كرد: این منطقه 32 كارخانه تولید آرد دارد و محصول‌گندم را با كیفیت بالایی تولید می‌كند.

برنامه ایران‌ما شنبه تا چهارشنبه ساعت 12:40 از رادیو ایران پخش می‌شود.

دسترسی سریع