خبر ایران پرداخت بودجه 15 میلیارد تومانی جهت تامین تجهیزات و خدمات پروازی اطفای حریق جنگل‌ها

بعد از مصاحبه «سلام صبح بخیر» با فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی كشور و نقدها درباره تامین نشدن هزینه بالگرد و اطفای حریق جنگل‌ها، یكی از مسئولین سازمان برنامه و بودجه طی تماس تلفنی با این شبكه رادیویی از دستور پرداخت هزینه ها خبر داد.

1399/03/13
|
07:04
|

به گزارش خبرایران از شبكه رادیویی ایران؛ سرهنگ علی عباس نژاد فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی كشور در برنامه «سلام صبح بخیر» ، اشاره كرد كه سازمان برنامه و بودجه هزینه تامین بالگرد برای اطفاء حریق جنگل ها را متقبل نمی شود. او همچنین گفت امیدوار است كه در این كار عمدی نباشد.

چند ساعت بعد از این مصاحبه در رادیو ایران، یكی از مسئولین سازمان برنامه و بودجه طی تماس تلفنی با این شبكه رادیویی از دستور پرداخت هزینه ها توسط محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه و تخصیص بودجه 15 میلیارد تومانی تامین تجهیزات و خدمات پروازی اطفای حریق جنگل‌ها خبر داد.

در متن این ابلاغیه آمده است :
با توجه به افزایش گرمای هوا و بالا رفتن احتمال آتش سوزی جنگل‌های كشور با دستور دكتر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه، 15 میلیارد تومان برای تأمین امكانات ضروری و تجهیزات مناسب و خدمات پروازی برای اطفای حریق هوایی جنگل‌ها و مراتع كشور در جهت پیشگیری از بروز حوادث پیش بینی نشده و كاهش روند آسیب پذیری پوشش جنگلی ایران تخصیص یافت.
این اعتبار در اختیار سازمان جنگل‌ها و‌ مراتع كشور قرار می‌گیرد تا از طریق وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برای تأمین خدمات پروازی و تجهیزات مناسب هزینه كند.

گفتنی است برنامه «سلام صبح بخیر» و تمامی برنامه های رادیو ایران تلاش می كنند پلی میان مردم و مسئولین باشند و دغدغه ها و سوالهای مختلف در این برنامه مطرح می شود.
«سلام صبح بخیر»به تهیه كنندگی آرمان ستوده و گویندگی سعید توكلی ساعت 6:30صبح از رادیو ایران پخش می شود.

دسترسی سریع