سرپرست دفتر صنایع شیمیایی و پلیمری وزارت صمت گفت: در شش ماه اول امسال حدود 1 و نیم میلیون حلقه لاستیك سواری به كشور وارد شده است.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، سید محمد حسام زاده سرپرست دفتر صنایع شیمیایی و پلیمری وزارت صمت در برنامه «نمودار» به بحث واردات لاستیك پرداخت و گفت: مشكلات موجود در تامین ارز لاستیك با همكاری دولت و بانك مركزی حل شده و مواد اولیه برای واحدهای تولیدی تامین گردیده است.
وی در ادامه با بیان اینكه در شش ماه اول امسال حدود 1 و نیم میلیون حلقه لاستیك سواری به كشور وارد شده است؛ گفت: در حال حاضر ترخیص بیش از 300 هزار حلقه لاستیك سواری در گمرك كشور در حال انجام و به زودی وارد كشور می شود.
حسام زاده خاطر نشان كرد: به غیر از این موارد ذكر شده، بیش از 1 میلیون حلقه لاسنیك سواری بارگیری شده و در مسیر ورود به ایران هستند.
برنامه نمودار شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 10:20 از رادیو ایران پخش می شود.