سردار حسن رستگارپناه رئیس مركز مطالعات ملی امنیت پایدار دانشگاه جامع امام حسین (ع) در برنامه رویدادهای هفته رادیو ایران گفت : سپاه پاسداران یكی از اركان مستحكم این انقلاب بوده و اثرات آن برای دولتها و ملتهای دیگر به اثبات رسیده است
در شب ولادت با سعادت حضرت سیدالشهداء علیهالسلام و بهمناسبت روز پاسدار، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از پاسداران و خانوادههای آنان، علت خصومت آمریكاییها با سپاه را پیشگامی آن در دفاع از كشور و انقلاب خواندند و خاطرنشان كردند: آمریكا و دشمنان نادان چهل سال است كه هر چه در توان داشتند علیه جمهوری اسلامی به كار بستند، اما هیچ غلطی نتوانستند بكنند و امروز دست انقلاب و نظام اسلامی در منطقه و بلكه در دنیا باز شده است.
حضرت آیت الله خامنهای، سپاه را یك دستگاه برجسته و در خط مقدم مواجهه با دشمن در میادین گوناگون برشمردند.
ایشان چهل سال توطئه علیه جمهوری اسلامی و در عین حال پیشرفت انقلاب را نشانه ناتوانی آمریكاییها در متوقف كردن حركت ملت ایران دانستند و گفتند: دشمنان ایرانِ عزیز، چهل سال است كه انواع فشارهای سیاسی، اقتصادی و تبلیغاتی فراگیر را علیه ملت اِعمال كردند، اما حتی آن روز كه جمهوری اسلامی تازهكار بود، نتوانستند هیچ غلطی بكنند.
برنامه رویدادهای هفته رادیو ایران در بخش شاخص در این خصوص با سردار حسن رستگارپناه رئیس مركز مطالعات ملی امنیت پایدار دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت و گو كرده است.
به گزارش شبكه رادیویی ایران؛ سردار رستگارپناه با اشاره به اقدام امریكا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بیانات رهبر انقلاب در حمایت از سپاه گفت : در اثر روشنگری انقلاب اسلامی ایران و با هدایت مقام معظم رهبری ، چهره ریاكارانه امریكا برای همه روشن شده است.
وی در ادامه افزود : یكی از اركان اصلی كشور ما سپاه پاسداران است كه در همه عرصه ها پیشتاز است و حضور قدرتمند سپاه در سیل اخیر تاثیرگذار بود.
رئیس مركز مطالعات ملی امنیت پایدار دانشگاه جامع امام حسین (ع) همچنین گفت : سپاه پاسداران یكی از اركان مستحكم این انقلاب بوده و اثرات آن برای دولتها و ملتهای دیگر به اثبات رسیده است و با چنین اقداماتی نمی توانند چهره سپاه را مخدوش كنند.
برنامه رویدادهای هفته جمعه ها ساعت 14:30 از رادیو ایران پخش می شود.