سلام صبح بخیر شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۶:۳۵ به مدت ۷۵

رادیو ایران

سلام صبح بخير

هرگونه گرانفروشی و كم فروشی تخلف محسوب می شود

مدیر كل سازمان تعزیرات حكومتی استان تهران گفت:از ۳۷ نوع قلم كالایی كه در كارخانجات مواد لبنی تولید می شود، تنها سه نوع كالا (شیر، ماست و پنیر) مشمول قیمت گذاری هستند و مابقی كالاهای تولید شده، بسته به عرضه و تقاضا قیمت گذاری می شود.

۱۴۰۰/۰۲/۲۵
|
۱۱:۴۰
|

به گزارش شبكه رادیویی ایران، محمد علی اسفنانی مدیر كل سازمان تعزیرات حكومتی استان تهران در برنامه «سلام صبح بخیر» به قیمت لبنیات پرداخت و در پاسخ به این پرسش كه آیا این محصولات افزایش قیمت داشته است یا خیر؟ گفت: علی رغم برخی گزارشات از افزایش قیمت ها؛ اما هنوز به شكل رسمی خبری از افزایش قیمت لبنیات دریافت نكرده ایم.

وی ادامه داد: از ۳۷ نوع قلم كالایی كه در كارخانجات مواد لبنی تولید می شود، تنها سه نوع كالا (شیر، ماست و پنیر) مشمول قیمت گذاری تصویبی هستند و مابقی كالاهای تولید شده، بسته به عرضه و تقاضا قیمت گذاری می شود.

برنامه «سلام صبح بخیر» شنبه تا پنج شنبه هر هفته ساعت ۶:۳۵ به تهیه كنندگی «حسین معصومی» و «زهرا قائدی» و اجرای «سعید توكلی» و «محمد نظری» از رادیو ایران پخش می شود.

دسترسی سریع
سلام صبح بخیر