ایران امروز شنبه تا سه شنبه از ساعت 12:40 به مدت 70

میزان تولید خاویار در كشور به 18 تن رسیده است

معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران گفت: در حال حاضر 195 مزرعه فعال در 22 استان كشور؛ كار تولید و پرورش خاویار در كشور را انجام می دهند.

1402/03/29
|
17:00
|

به گزارش شبكه رادیویی ایران،سید حسین حسینی معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران در برنامه «ایران امروز» به وضعیت آبزیان ایران و اقدامات دولت طی یكسال گذشته پرداخت و گفت: سازمان شیلات ایران در یكسال گذشته میزان تولید انواع آبزی در كشور را به عدد 1 میلیون و 361 هزار تن رسانده است.

وی در ادامه افزود: از این میزان تولید، 600 هزار تن در حوزه آبزی پروری و 761 هزار تن دیگر آن نیز در حوزه صید و صیادی بوده است.

قائم مقام دبیركل خانه كشاورز بخش دیگر صحبت هایش را به پرورش و تولید خاویار در كشور اختصاص داد و در پاسخ به این پرسش كه آیا در ایران برای افزایش تولید خاویار گام موثری برداشته شده است یا خیر؟ گفت: از سال 2011 كه صید تجاری خاوریار از دریای خزر ممنوع شد؛ سازمان شیلات ایران اقدام به پرورش این گونه ارزشمند كرده است.

وی اضافه كرد: در حال حاضر 195 مزرعه فعال در 22 استان كشور؛ كار تولید و پرورش خاویار در كشور را انجام می دهند؛ در سال جاری میزان تولید خاویار در كشور به 18 تن رسیده است.

در ادامه می شنوید.

دسترسی سریع
ایران امروز