نمایش مقاومت در برابر ظالم و همدلی با معلولان در جشنواره بینالمللی ABU 2025
برنامه ساز شبكه رادیویی ایران گفت: نمایش «فریگیس» با پیام عمل به تعهد، پایداری و مقاومت در برابر ظلم و همچنین CSA «پنج شنبههای كهریزك» با پیام همدلی با معلولان و مهربانی از شبكه رادیویی ایران در جشنواره بینالمللی ABU 2025 شركت كرده است.
محمد اسماعیل پور در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی شبكه رادیویی ایران درباره دو اثر خود كه در جشنواره بینالمللی ABU 2025 حضور یافته است، گفت: نمایش رادیویی «فریگیس» در بخش نمایش بلند و همچنین CSA «پنج شنبههای كهریزك» در بخش آگهی خدمات اجتماعی از طرف داوران اداره كل امور بین الملل سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران انتخاب و به جشنواره ABU 2025، مهمترین رویداد بینالمللی رادیو و تلویزیون در قاره آسیا و اقیانوسیه ارسال شده است.
تهیه كننده شبكه رادیویی ایران اظهار كرد: نمایش رادیویی «فریگیس» برگرفته از شاهنامه فردوسی، مهمترین حماسه فارسیزبانان است كه همچون كاخی بلند، جانپناهی برای زبان و واژههای فارسی و فرهنگ نیاكان ما ایرانیان از هزارههای دور است و جانمایه و بناندیشه شاهنامه به نظر بسیاری از شاهنامهپژوهان در ستایش خرد و نیكی و نكوهش پلیدی و سیاهی است.
محمد اسماعیلپور تاكید كرد: پیام نمایش رادیویی «فریگیس» عمل به تعهد، پایداری و مقاومت در برابر ظلم است.
برنامه ساز شبكه رادیویی ایران درباره CSA «پنج شنبههای كهریزك» گفت: CSA «پنج شنبههای كهریزك» یك پویش و دعوت عمومی برای همدلی با معلولان در آسایشگاه كهریزك تهران است كه گروهی همدل در روزهای پنجشنبه با مهربانی در كنار معلولان قرار میگیرند و با لبخند به بهداشت و نظافت معلولان میپردازند و پیام «پنج شنبههای كهریزك» همدلی با معلولان و مهربانی به آنهاست.
محمد اسماعیل پور در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی شبكه رادیویی ایران اظهار داشت : در سال 1384 از جشنواره ABU 2005 در بخش تفریحی و سرگرمی جایزه ویژه هیئت داوران را برای برنامه «مبارك» دریافت كردم كه آن برنامه درباره دلقك استثنایی نمایش تخت حوضی بود كه بهدلیل بیتوجهی به حاشیه رانده شده و در حال نابودی است. مبارك، دلقكی استثنایی است كه اگر در جریان درست هنری قرار میگرفت به یكی از دلقكهای شاخص در عرصه هنرهای نمایشی جهان قرار میگرفت.
تهیه كننده شبكه رادیویی ایران اذعان كرد: این جایزه برای اولینبار به معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران تعلق گرفت و آغازگر راهی شد برای حضور برنامهسازان شبكه های سراسری معاونت صدا در جشنواره بینالمللی ABU و برنامه «مبارك» به نوعی برای حضور بینالمللی برنامهسازان رسانه ملی جریانساز شد. همچنین در آن سال نشان طلا به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران اهدا شد.