ویژه برنامه‌های رادیو ایران برای پیاده روی اربعین

میثم اسكندری در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی شبكه رادیویی ایران گفت: تیم رسانه ای شبكه از 18 تا 24 مرداد 1404 سه ویژه برنامه زنده دارد، به‌ انضمام برنامه‌های تولیدی و مستند رادیویی برای پیاده روی اربعین حسینی ضبط خواهد شد.

1404/05/14
|
12:01
|

میثم اسكندری در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی شبكه رادیویی ایران گفت: تیم رسانه ای شبكه از 18 تا 24 مرداد 1404 سه ویژه برنامه زنده دارد، به‌ انضمام برنامه‌های تولیدی و مستند رادیویی برای پیاده روی اربعین حسینی ضبط خواهد شد.

وی گفت: ویژه برنامه اول، برنامه شبانگاهی با عنوان «حسینیه ایران» است كه در دو شب، از بیست‌ودوم تا بیست‌وسوم مرداد 1404، از ساعت 22:00 تا 24:00 تقدیم مخاطبان همیشگی خواهد شد. ویژه برنامه دوم، عصرگاهی است كه از هجدهم تا بیست‌وسوم مرداد 1404، یعنی از روز اعزام تیم رسانه ای شبكه رادیویی ایران تا روز بازگشت، هر روز از ساعت 18:30 تا 20:00 پخش می‌شود. نام این ویژه برنامه «خانه دوست» است و همچنین ویژه برنامه سوم، یك برنامه صبحگاهی به نام «پرده اشك» است كه از ساعت 9:00 تا 11:00 پخش خواهد شد و آن هم به‌طور كامل از هجدهم تا بیست‌وسوم مرداد 1404 ادامه دارد.

اسكندری اظهار كرد: در این برنامه‌ها، بخش های متنوعی تدارك دیده شده است از جمله مصاحبه با كارشناسان مذهبی مستقر در كربلا معلی كه با افراد مختلفی هماهنگی انجام شده است و ان‌شاءالله به‌ صورت زنده و مستقیم به گفت‌وگو خواهیم پرداخت. این گفتگوها در خصوص ابعاد مختلف قیام سرور و سالار شهیدان و پیامدهای آن تا روز اربعین و حوادثی كه در آن چهل روز بر اهل بیت پیامبر اسلام (ص) رخ داد و به این واقعه عظیم و پیاده‌روی باشكوه هر ساله منتهی شد، خواهیم پرداخت.

گوینده شبكه رادیویی ایران گفت: بخش گزارش‌ها توسط آقای علی رشیدی، به‌ صورت زنده و مستقیم از دل گفت‌وگو با مردمی كه با پای پیاده و با عشق به حضرت امام حسین (ع)، برای حضور در مراسم اربعین آمده‌اند تدارك دیده شده است و جهت‌گیری اصلی برنامه‌ها، همراهی با شور و عشق مردم و بازتاب حال و هوای زائران كربلاست. این بستر و روح كلی برنامه‌های ماست، به همراه بخش های دیگر كه در طول این روزها تقدیم خواهد شد.

اسكندری بیان كرد: ان شاء الله تیم رسانه ای شبكه رادیویی ایران از روز 16 مرداد 1404 به سمت نجف اشرف حركت می‌كند. در آنجا یك الی دو روز به زیارت حرم مطهر حضرت امام علی (ع) خواهیم پرداخت و به سمت كربلا معلی حركت می‌كنیم و استودیوی شبكه رادیویی ایران در كربلا معلی مستقر است كه علاوه بر برنامه‌های زنده، برنامه‌های تولیدی‌ و مستندهایی نیز از مسیر پیاده‌روی نجف تا كربلا تهیه و پخش خواهد شد.

وی گفت: در این سفر بنده به‌عنوان گوینده شبكه، به اتفاق دوستان عزیزم حسین معصومی (مدیر گروه)، محمدحسین خسروجردی (تهیه‌كننده) و علی رشیدی (گزارشگر) در قالب یك تیم رسانه ای چهار نفره از شبكه رادیویی ایران به عتبات عالیات اعزام می‌شویم به اضافه یك تیم فنی و صدابردار كه مسئولیت پشتیبانی فنی برنامه‌های شبكه رادیویی ایران را در كربلا معلی بر عهده دارند.

میثم اسكندری درباره وجه تمایز برنامه‌های امسال نسبت به سال‌های گذشته به خبرنگار روابط عمومی شبكه رادیویی ایران گفت: همان‌طور كه می‌دانید، كشور ما در ماه‌های اخیر دستخوش حوادث ناگواری شده است از جمله حمله رژیم غاصب صهیونیستی به خاك جمهوری اسلامی ایران و دفاع جانانه نیروهای مسلح كه بار دیگر ایستادگی مردم ما را نشان داد و مثل همیشه ثابت كردیم كه عاشق خاك، وطن و كشورمان هستیم. به همین دلیل شاید پیام اربعین امسال، بیعت مجدد با آرمان‌های آزادی‌خواهی و عدالت‌ طلبی حضرت امام حسین (ع) باشد.

گوینده اعزامی شبكه رادیویی ایران به پیاده روی اربعین حسینی در پایان اظهار داشت: همان‌طور كه در هشت سال دفاع مقدس ایستادگی كردیم، در این دفاع مقدس 12 روزه نیز نشان دادیم كه اهل مقاومت هستیم. برای ما، وطن تنها به معنای مرز جغرافیایی نیست. وطن ما با اسلام، آرمان‌های حضرت امام حسین (ع)، غیرت دینی و ناموس‌ پرستی گره خورده است و ما به‌شدت بر مواضع‌ خود پایبندیم و در هر نقطه از تاریخ و در هر دوره‌ای باشیم، عشق به وطن، دین و آرمان‌ هایمان پابرجاست و اگر نجات‌ دهنده‌ای هست، او حضرت امام حسین (ع) است.

دسترسی سریع