لباس‌مدارس سازگار با روحیه دانش‌آموز باشد

عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در برنامه نمودار گفت: مدارس برای كاهش هزینه‌ها رنگ و فرم لباس‌ها هر سال تغییر ندهند تا آنها كه توان خرید دوباره ندارند از لباس سال گذشته استفاده كنند.

1405/07/07
|
13:14
|

به گزارش شبكه رادیویی ایران،‌اكبر پولادی عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در برنامه نمودار درباره لباس فرم مدارس گفت:لباس فرم مدارس نیازی ضروری‌ست و نبودن نوعی به‌هم‌ریختگی را به وجود می‌آورد.

وی در ادامه با بیان لباس‌ها در عین زیبایی و سادگی باید متناسب با روحیه دانش‌آموز باشد، افزود: مدارس مقاطع دبستان در طراحی لباس‌ها با انتخاب رنگ‌ شاد، نشاط را به كودكان هدیه كنند.

پولادی خاطرنشان‌كرد:در مقاطع بالاتر به فراخور سن لباس‌ها رسمی و سنگین‌تر باشند.

عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد:مدارس برای كاهش هزینه‌ها رنگ و فرم لباس‌ها هر سال تغییر ندهند تا آنها كه توان خرید دوباره ندارند از لباس سال گذشته استفاده كنند.

برنامه نمودار شنبه تا چهارشنبه ساعت 10:15 از رادیو ایران پخش می‌شود.

دسترسی سریع