سخنگوی سازمان اداری و استخدامی كشور در برنامه نمودار گفت:كلینیك اصلاح فرایندهای نظام اداری، فرایندهای آزاررسان را در سطوح سازمانهای اداری شناسایی و بررسی و اصلاح میكند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی رادیو ایران، حسین رحمانیان سخنگوی سازمان اداری و استخدامی كشور در برنامه نمودار گفت:تمامی اقدامات دولت در راستای بهبود فرایند خدمات انجام میگیرد؛ سامانه فوریتهای اداری با همین رویكرد راه اندازی شده است.
وی در ادامه با بیان اینكه سامانه فوریتهای اداری با شماره 128 هدفش عدالت و رعایت كرامتانسانی است،افزود: مردم میتوانند هرگونه سهل انگاری در خدماترسانی را از طریق شماره 128 به سامانه فوریتهای اداری گزارش دهند.
رحمانیان خاطر نشان كرد:این سامانه زمان رسیدگی به شكایات را به حداقل زمان ممكن رسانده است.
سخنگوی سازمان اداری و استخدامی اظهار داشت:تمامی تخلفات اعم از فردی و سامانهای در فوریتهای اداری قابل پیگیری است.
حسین رحمانیان در بخشی از صحبتهایش با اشاره به كلینیك اصلاح فرایندهای نظام اداری گفت: مجریان اصلی قانون همان كسانی هستند كه كار خدمترسانی را در پایینترین سطوح انجام میدهند.
وی یادآور شد: كلینیك اصلاح فرایندهای نظام اداری، فرایندهای آزاررسان را در سطوح سازمانهای اداری شناسایی و بررسی و اصلاح میكند.