ایران امروز شنبه تا سه شنبه از ساعت 12:40 به مدت 70

بهترین نان ایرانی سنگك است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی ایران در برنامه ایران امروز گفت: در نان سنگك به سبوس و جوانه میزان مناسب وجود دارد.

1404/03/17
|
15:19
|

نان سنگك، نام ملی ایرانی‌ها و بدون تردید محبوب‌ترین نانی است كه در تنور روی ریگ‌های داغ پخته می‌شود. این نان از آرد كامل (آرد بدون سبوس) تهیه می‌كنند.

به گزارش شبكه رادیویی ایرانی، محمد‌مهدی مجاهدیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی ایران در برنامه ایران امروز از نان سنتی ایران صحبت كرد و گفت: از آنجا كه آرد كامل در نانوایی‌های ایران وجود ندارد هر چه كه آرد مصرفی نان به آرد‌كامل نزدیك باشد این ماده‌غذایی به دلیل بهره‌مندی از ویتامین‌ها، فیبر و مواد غذایی ارزش غذایی بهتری دارد.

وی در ادامه نان سنگك را به لحاظ ارزش غذایی بهترین نان در ایران دانست و افزود: در نان سنگك به سبوس و جوانه میزان مناسب وجود دارد.



دسترسی سریع
ایران امروز