ماكو دومین منطقه آزاد جهان بندر ماكو با داشتن فرهنگ غنی، جاذبه های دیدنی، غذاهای محلی و مردمی مهمان نواز همواره پذیرای گردشگران و مهمانان است. >2 سال پیش
آش ترخینه غذای محلی استان ایلام روی میز ایرانشهر آش ترخینه به دو به صورت طبخ می شود و مواد تشكیلدهنده آن نیز سبزی محلی شلم، گوجهفرنگی، آب انار، ترخون، نعنا، پیاز، فلفل، زردچوبه، مایه خمیر، گندم، دوغ و پونه كوهی است. >2 سال پیش
اردبیل كهن ترین شهر ایران با جاذبه های دیدنی و خوراكی های خوشمزه كارشناس ارشد معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: آش دوغ، پیچاق قیمه، آش یارما و اوماج، ساج ایچی، سبزی قورمه و ... غذاهای محلی این استان است. >2 سال پیش
گزارش عباس سنجری از یك آشپزخانه روستایی بانویی روستایی كارآفرین: در این آشپرخانه روستایی انواع غذاهای محلی و شهری طبخ می شود. >3 سال پیش
دیگی سنگسری، میان عشایر سنگسر استان سمنان غذای پرطرفدار است عشایر منطقه سنگسری برای طبخ غذای دیگی، برنج و گوشت را در دیگ مسی دردار قرار می دهند و پس از افزودن مقدار لازم آب،نمك و روغن دیگ را در دل ذغال و خاكستر باقیمانده از آتش قرار می دهند. >3 سال پیش
از والك پلو تا پخت انواع آش های محلی در روستای حاجی آباد مریم فضلعلی یكی از بانوان كارآفرین روستای حاجی آباد 30 سال است در این روستا زندگی می كند و همراه با خانواده به كار طبخ غذا می پردازد؛ در راهی به آبادی بشنوید. >5 سال پیش
گیلان به لحاظ تنوع غذایی شهرت خاصی دارد در گیلان بیش از 170 غذای محلی وجود دارد و میرزا قاسمی، ترشی تره، انار پیچ، مرغ ترش، باقلا قاتق جز غذاهای مهم این منطقه به شمار می آید. >6 سال پیش
كرمانشاه، استانی با غذاها و شیرینی های لذیذ و خوشمزه خورشت خلال یكی از غذاهای محلی استان كرمانشاه است، در این غذا از گوشت، زرشك، خلال بادام، گلاب، زرچین و دارچین استفاده می شود. >6 سال پیش