سفر به دنیای خوراكی ها

سفر به دنیای خوراكی ها

آش اوماج غذای محلی استان همدان حاوی ادویه و مواد غذایی متنوع است و برای مهمانی و مراسم عزاداری استفاده می شود.

>1 سال پیش
آش ترخینه غذای محلی استان ایلام روی میز ایرانشهر

آش ترخینه غذای محلی استان ایلام روی میز ایرانشهر

آش ترخینه به دو به صورت طبخ می شود و مواد تشكیل‌دهنده آن نیز سبزی محلی شلم، گوجه‌فرنگی، آب انار، ترخون، نعنا، پیاز، فلفل، زردچوبه، مایه خمیر، گندم، دوغ و پونه كوهی است.

>2 سال پیش
ترخینه دوغ؛ غذای محلی روستای رشت آباد

ترخینه دوغ؛ غذای محلی روستای رشت آباد

صدیقه طاهری بانوی كارآفرین گفت: ترخینه دوغ كه در تهران به آن آش ترخینه می گویند؛ با جو، دوغ و سبزی معطر طبخ و درست می شود.

>3 سال پیش
دیگی سنگسری، میان عشایر سنگسر استان سمنان غذای پرطرفدار است

دیگی سنگسری، میان عشایر سنگسر استان سمنان غذای پرطرفدار است

عشایر منطقه سنگسری برای طبخ غذای دیگی، برنج و گوشت را در دیگ مسی دردار قرار می دهند و پس از افزودن مقدار لازم آب،نمك و روغن دیگ را در دل ذغال و خاكستر باقیمانده از آتش قرار می دهند.

>3 سال پیش
سفری به دنیای متنوع غذاهای زمستانه زنجان

سفری به دنیای متنوع غذاهای زمستانه زنجان

برنامه «فرهنگ مردم» درباره غذاهای مورد استفاده مردم استان زنجان در فصل زمستان صحبت كرده است.

>3 سال پیش
گیلان به لحاظ تنوع غذایی شهرت خاصی دارد

گیلان به لحاظ تنوع غذایی شهرت خاصی دارد

در گیلان بیش از 170 غذای محلی وجود دارد و میرزا قاسمی، ترشی تره، انار پیچ، مرغ ترش، باقلا قاتق جز غذاهای مهم این منطقه به شمار می آید.

>6 سال پیش