سفر به دنیای خوراكی ها آش اوماج غذای محلی استان همدان حاوی ادویه و مواد غذایی متنوع است و برای مهمانی و مراسم عزاداری استفاده می شود. >1 سال پیش
آش ترخینه غذای محلی استان ایلام روی میز ایرانشهر آش ترخینه به دو به صورت طبخ می شود و مواد تشكیلدهنده آن نیز سبزی محلی شلم، گوجهفرنگی، آب انار، ترخون، نعنا، پیاز، فلفل، زردچوبه، مایه خمیر، گندم، دوغ و پونه كوهی است. >2 سال پیش
ترخینه دوغ؛ غذای محلی روستای رشت آباد صدیقه طاهری بانوی كارآفرین گفت: ترخینه دوغ كه در تهران به آن آش ترخینه می گویند؛ با جو، دوغ و سبزی معطر طبخ و درست می شود. >3 سال پیش
دیگی سنگسری، میان عشایر سنگسر استان سمنان غذای پرطرفدار است عشایر منطقه سنگسری برای طبخ غذای دیگی، برنج و گوشت را در دیگ مسی دردار قرار می دهند و پس از افزودن مقدار لازم آب،نمك و روغن دیگ را در دل ذغال و خاكستر باقیمانده از آتش قرار می دهند. >3 سال پیش
سفری به دنیای متنوع غذاهای زمستانه زنجان برنامه «فرهنگ مردم» درباره غذاهای مورد استفاده مردم استان زنجان در فصل زمستان صحبت كرده است. >3 سال پیش
گیلان به لحاظ تنوع غذایی شهرت خاصی دارد در گیلان بیش از 170 غذای محلی وجود دارد و میرزا قاسمی، ترشی تره، انار پیچ، مرغ ترش، باقلا قاتق جز غذاهای مهم این منطقه به شمار می آید. >6 سال پیش