سلام صبح بخیر شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۶:۳۵ به مدت ۷۵

رادیو ایران

سلام صبح بخير

Error loading media: File could not be played
 
00:0000:0000:00
00:00

جاده مرزن‌آباد روز جمعه ساعت ۱۴ یكطرفه می‌شود

رییس پلیس‌راه فراجا گفت: در روز جمعه ۱۸ خرداد از ساعت ۱۱:۰۰ آزادراه تهران شمال به سمت چالوس مسدود خواهد شد و از ساعت ۱۲:۰۰ مسیر تردد از پل زنگوله تا چالوس مسدود می‌شود.

به گزارش شبكه رادیویی ایران، رییس پلیس راه فراجا در برنامه سلام‌صبح‌بخیر درباره وضعیت راه‌های كشور گفت: طی روزهای گذشته خروجی‌های شهر تهران شاهد حجم قابل توجهی از ترددها بوده است، با توجه آغاز سفرهای تابستانی، هموطنان برای سلامت خود و سرنشنیان، رعایت قوانین را حتما جدی بگیرند.

وی در ادامه با بیان اینكه میزان تصادفات كشور در دو ماه اول سال كاهش خوبی داشته است، افزود:‌كاهش میزان فوتی‌های ناشی از تصادفات، فقط با همكاری مردم امكانپذیر است.

سردار سرتیپ حسن مومنی بخش دیگر صحبت هایش را به محدودیت ترافیكی روز جمعه اختصاص داد و خاطر نشان كرد: در روز جمعه ۱۸ خرداد از ساعت ۱۱:۰۰ آزادراه تهران شمال به سمت چالوس بسته خواهد شد و از ساعت ۱۲:۰۰ نیز مسیر تردد از پل زنگوله تا چالوس مسدود می‌شود.

سردار مومنی اضافه كرد: جاده مرزن آباد به سمت تهران نیز از ساعت ۱۴:۰۰ روز جمعه یكطرفه می‌شود.

برنامه سلام‌صبح‌بخیر شنبه تا پنج‌شنبه هر هفته ساعت ۶:۳۵ از رادیو ایران پخش می‌شود.

تهیه و تنظیم: نسترن ردایی

۱۴۰۳/۰۳/۱۶
|
۱۱:۱۲
دسترسی سریع
سلام صبح بخیر