ایران نباید وارد مذاكره شود

مصطفی باقرزاده مدرس دانشگاه در برنامه تا پای جان برای ایران گفت: مسیر تاریخی ایران با فراز و نشیب‌هایی زیادی مواجه بوده است در برخی اوقات اگرچه جنگ نظامی صورت نگرفته اما دولت مستقر تغییر یافته‌ است.

به گزارش شبكه رادیویی ایران، مصطفی باقرزاده مدرس دانشگاه در برنامه تا پای جان برای ایران درباره حمله نظامی اسراییل به خاك ایران گفت: پس از جنگ جهانی دوم و جنگ صحرا، جنگ در بعد نظامی و سیاسی ورود پیدا كرد، امروز با اضافه شدن جنگ‌های مجازی و نامنظم پدیده‌ ویژه را در عرصه مبارزه و نبرد به وجود آورده است.

وی در ادامه با بیان اینكه جنگ‌های تركیبی بر كشورهدف ‌آثار زیادی را بر جای می گذارد؛ افزود: مسیر تاریخی ایران با فراز ونشیب‌هایی زیادی مواجه بوده است در برخی اوقات اگرچه جنگ نظامی صورت نگرفته اما دولت مستقر تغییر یافته‌است.

باقرزاده خاطر نشان كرد: ایران نباید وارد مذاكراتی شود كه نتیجه آن جداشدن بخش‌هایی از خاك ایران باشد

1404/03/28
|
12:36
دسترسی سریع