ایران اوضاع را برای اسراییل سخت كرد

عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس در برنامه تا پای جان برای ایران گفت: دونالد ترامپ به محض شنیدن خبر حمله ایران به مقر موساد، نشست سران گروه هفت را به مقصد واشینگتن برای از سرگیری مذاكرات با ایران ترك كرده است.

به گزارش شبكه رادیویی ایران، ابوالفضل ظهره‌وند عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس در برنامه تا پای جان برای ایران درباره حمله ایران به مقر موساد در قلب سرزمین‌های اشغالی گفت: در حمله اخیر ایران به سرزمین‌های اشغالی چندین مركز كلیدی و راهبردی از جمله موساد و بخش اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی آسیب دیده است.

وی در ادامه افزود: رژیم صهیونیستی از سطح تاب‌آوری پایین و محدودی برای ورود به یك درگیری شدید برخورداراست و انتظار می رود در ساعت‌های آینده اوضاع برای اسراییل بسیار شكست خورده و سخت دیده شود.

ظهره‌وند خاطر نشان كرد: دونالد ترامپ به محض شنیدن خبر حمله ایران به مقر موساد، نشست سران گروه هفت را به مقصد واشینگتن برا از سرگیری مذاكرات با ایران ترك كرده است.

1404/04/01
|
14:39
دسترسی سریع