دشمن جنگ را در بستر دانشگاه راه انداخت
سعید شعرباف معاون برنامهریزی «پژوهشكده مدیریت شهری ثامن گفت: دانش مستقل ایران از شرق و غرب در دشمن واهمه ایجاد كرد و همین واهمه آنها را به جنگ با ایران كشاند.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، سعید شعرباف معاون برنامهریزی «پژوهشكده مدیریت شهری ثامن در برنامه تا پای جان برای ایران درباره ایران پساجنگ گفت: ایران در طول تاریخ جنگهای متعددی را پشت سرگذاشته است هدف اغلب جنگها فتح خاك این سرزمین بوده است.
وی در ادامه با بیان اینكه هدف حمله اسراییل به ایران برداشتن قدرت از كشور بوده است، افزود: دشمن چون از قدرت نرم و دانش ایرانیان خشمگین است جنگ را در بستر دانشگاه راه انداخت.
شعرباف با تاكید بر اینكه ایران به دلایل مختلف به سمت تولید بمب نمیرود، خاطر نشان كرد: دانش مستقل ایران از شرق و غرب در دشمن واهمه ایجاد كرد و همین واهمه آنها را به جنگ با ایران كشاند.