در بحث حقوق‌ بشر نظریه‌های رهبر انقلاب مهم است

حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در برنامه ژرفا رادیو ایران گفت: رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز جمعه درباره آزادی‌های مشروع و حقوق بشر سخنانی را ایراد فرموده‌اند.

*به گزارش فضای مجازی رادیو ایران* دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در برنامه ژرفا تاكید كرد: امروز دانشگاهیان، مقام‌معظم‌رهبری را به عنوان حكمران سیاسی می‌شناسند این در حالی است كه نظریه‌پردازی ایشان اهمیت ویژه‌تری دارد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز جمعه بارها درباره آزادی‌های مشروع و نظریه حقوق بشر سخنانی را ایراد فرموده‌اند. بنابراین یكی از موضوعاتی كه بسیار مهم است و می تواند در حوزه های فرهنگی و علمی به وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی كمك كند همین وظایفی است كه رهبری به آنها در حوزه حقوق ملت و آزادی های مشروع تاكید كرده اند

همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فكری حضرت آیت‌الله العظمی‌خامنه‌ای امروز در مركز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد و در قالب برنامه زنده ژرفا از ساعت 9 صبح تا 11 از رادیو ایران پخش شد و از 14 عنوان كتاب نیز رونمایی شد.

1404/09/12
|
14:14
دسترسی سریع