از ساعت به مدت

رادیو ایران

عصر هنر

آیین‌های جنوب پر از وهم است

سیروس كهوری‌نژاد بازیگر و كارگردان نمایش چهل‌گیس گفت: این نمایش كه توسط محمد چرم‌شیر نوشته شده در رئالیسم جادویی قدم می‌زند.

1405/02/09
|
18:28
|

همزمان با آغاز دوباره اجراهای نمایشی در شهر تهران، نمایش چهل‌گیس به كارگردانی سیروس كهوری‌نژاد در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر تهران به روی صحنه می‌رود.

این نمایش كه اجراهایش به دلیل وقوع جنگ تحمیلی سوم متوقف شده بود؛ حالا دوباره میزبان تماشاگران است.

نمایش چهل‌گیس برگرفته از آیین‌های كهن جنوب ایران است و از روز سه‌شنبه هشتم اردیبهشت ساعت 18:00 اجراهایش از سرگرفته شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو ایران؛ سیروس كهوری‌نژاد بازیگر و كارگردان این نمایش به تینا میركریمی گزارشگر برنامه عصر‌هنر گفت: پس از سال‌ها وقفه همكاری‌ام با محمد چرمشیر دوباره از سرگرفته شده است.

وی افزود: این قصه از آیین‌های جنوب گفته است. آیین‌های این خطه پر از گرما و طراوت و رفاقت و دوستی نهفته در دریا هستند.

كهوری‌نژاد خاطر نشان كرد:اهل بندرعباس هستم و با تمامی این آیین‌ها بزرگ شده‌ام و بالغ بر 30 مراسم زار را دیده‌ام.

سیروس كهوری‌نژاد اظهار داشت:آیین زار آداب و رسومی است كه با كشورهای آفریقایی حوزه خلیج‌فارس تركیب شده است.

كارگردان نمایش چهل‎گیس یادآور شد:این نمایش كه توسط محمد چرم‌شیر نوشته شده در رئالیسم جادویی قدم می‌زند.

كهوری نژاد افزود: در این اثر نمایشی ما به یك وهم نیازمند بودیم و چه چیزی بهتر از وهم جنوب كه سراسرش وهم است.

برنامه عصرهنر شنبه تا چهارشنبه ساعت 16:00 از رادیو ایران پخش‌می‌شود.

دسترسی سریع
عصر هنر