از ساعت به مدت

رادیو ایران

عصر هنر

زبان مشترك دنیا؛ ایستادگی در برابر ظلم

محدثه آشتیانی شاعر در عصرهنر گفت: سخن‌گفتن از رنج مردم به زبان روز از دریچه شعر سختی‌های خاص خود را دارد؛ همین سختی و دشواری‌ست؛ شعر مقاومت را از دیگر بخش‌ها جدا ساخته است.

1405/02/20
|
15:13
|

در این روزها كه صحبت از مقاومت و ایستادگی‌ست؛ شاعران نیز با این موضوع كنار هموطنان خود ایستاده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو ایران، محدثه آشتیانی كه 12 سال است كه برای مقاومت شعر می‌سراید به تینا میركریمی گزارشگر برنامه عصرهنر گفت: شعرهای آیینی برای موضوعات مقدس چون جایی برای آزمون و خطا نیست سال‌های ابتدایی كار با شعرهای عاشقانه و اجتماعی آغاز كردم.

وی در ادامه با بیان اینكه پس از گذر آزمون و خطا به شعر آیینی روی آوردم؛افزود: انسان در قریحه و ذات‌ خود آزادی‌خواه هستند و زبان مشترك همه مردم جهان پایداری و ایستادگی در برابر ظلم است.

آشتیانی خاطر نشان كرد: سخن گفتن از رنج مردم به زبان روز از دریچه شعر سختی‌های خاص خود را دارد؛ همین سختی و دشواری‌ست شعر مقاومت را از دیگر بخش‌ها جدا ساخته است.

برنامه عصرهنر شنبه تا چهارشنبه ساعت 16:00 از رادیو ایران پخش می‌شود.

دسترسی سریع
عصر هنر